ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentStötvågsbehandling av hälsporre

Stötvågsbehandling av hälsporre

Stötvågsbehandling av hälsporre

Stötvågsbehandling är en behandlingsmetod som oftast fungerar för att behandla hälsporrar. Stötvågsbehandlingar gör så att blodcirkulationen ökar i den behandlade hälsporren vilket påskyndar läkprocessen

Stötvågen slår dessutom sönder den ärrvävnad som finns så att kroppen återigen behöver läka skadan men då på ett korrekt sätt.

De flesta patienter svara bra på stötvågsbehandling och kan märka stor skillnad redan efter fem stötvågsbehandlingar av hälsporren. Dock så känns stötvågsbehandlingen och vissa upplever behandlingen som smärtsam men den går ganska snabbt.

Behandling av hälsporre med stötvågor

Stötvågsbehandling av hälsporre

Att behandla hälsporren med stötvågor tar omkring 10 minuter coh normalt räcker det med kring fem behandlingar. Behandlingar av hälsporrar med stötvågor smärtsam men alla klarar att genomlida den. Efter en genomförd stötvågsbehandling gör hälen mer ont än tidigare första dagen så du ska undvika att belasta hälen.

Behandlingsintervallet för hälsporre är omkring en vecka så inom en månad kommer du vara betydligt bättre än tidigare.


Allt intressant fakta om hälsporrar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om hälporrar men också en del kul och lustiga saker gällande Plantar Fasciit.Meny - Hälsporrar
Till förstasidan på www.hälsporrar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
BehandlingTejpa HälsporeSkorNyheter